Algemene voorwaarden van Seobureau

In onze officiële algemene voorwaarden gaat het over heel veel belangrijke zaken. Maar vergeet niet dat er maar één woord centraal staat.

Het woord klant. En dat ben jij.

Je ontdekt onze verplichten als Seobureau bij een gezamenlijke overeenkomst. Je vindt de spelregels die te maken hebben met de overeenkomst. Je leest over de garanties die wij wel en niet geven. Wat we nodig hebben om samen resultaten voor jouw bedrijf te halen. Je komt te weten wat er gebeurt als jullie of wij ons niet aan de afspraken houden. En je leest hoe en wanneer er betaald moet worden.

Onze algemene voorwaarden staan vol met belangrijke informatie die je eigenlijk goed moet doorlezen. Heb je een vraag over één van de regels? Schiet ons aan. Bel ons! Stuur een mailtje of een WhatsApp bericht. Kom langsrijden. Het liefst wel tijdens onze openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00.

Het liefst zetten we dat zwart-op-wit. Maar ook mondeling kunnen we je het een en ander uitleggen.

Heb je een vraag over een offerte die je nog niet officieel geaccepteerd hebt? Geen nood: dan zit je nog nergens aan vast. Of heb je een vraag over een officiële overeenkomst tussen Seobureau en jouw bedrijf? Het antwoord vindt je hoogstwaarschijnlijk in onze algemene voorwaarden.

We doen graag wat we beloven. We zijn graag eerlijk tegen je. En daarom bestaan deze voorwaarden en zijn ze gratis te downloaden op onze website.

Heb je een klacht of ben je het niet met ons eens? We verwachten niet dat dat gaat gebeuren. Maar mocht het toch ineens zo zijn? Dan weet je door de voorwaarden hoe we samen een oplossing gaan zoeken en vinden.

Download onze algemene voorwaarden en je weet waar je aan toe bent. Alles wat officieel belangrijk is staat in dit document. Daar mag je ons aan vastpinnen.

Download ze hier!
1

Meer weten over Seobureau?

Bekijk wie wij zijn!

1Vraag gratis scan aan