Besparen en met je Adwords campagne op de eerste pagina blijven?

Google Adwords

Group of people

Klik jij ooit wel eens door naar de tweede pagina in Google? Met Google Adwords koop je jouw plek op de eerste pagina en vergroot je je zichtbaarheid. Men krijgt jouw advertentie te zien als ze Googelen op de door jou ingestelde zoekterm.

Hoe wij ons onderscheiden

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken op het gebied van online advertising. Dit maakt het mogelijk om onze campagnes 24/7 te managen. Dit doen we door het inzetten van:

Geavanceerde AdWords Scripts

Deze scripts analyseren 24 uur per dag alle campagnes en geven de resultaten door. Ook maken deze scripts het mogelijk om complexe taken te automatiseren.

Artificial Intelligence

Deze AI reageert op ingestelde indicators. Stel, je hebt een ijssalon. Dan zet de AI automatisch de campagne aan als de temperatuur boven de 21 graden komt. Ook detecteert de AI door middel van algoritmes optimalisaties in je campagne die een mens nooit zou zien.

Verder geloven wij in transparantie. Dit betekent dat een klant bij ons altijd inzicht krijg in zijn campagnes. Een groot deel van de online marketingbureaus plaatst de campagne in het account van het bureau: dit doen wij bewust niet. Wij werken altijd in het account van de klant. Dit betekent dat je als klant te allen tijde je campagne kan inzien.

Dat klinkt allemaal prachtig maar hoe weet ik zeker dat jullie voor mij het juiste bureau zijn?

Voordat we aan de slag gaan met jouw Google Adwords campagne willen we eerst waar je staat en waar je naartoe wilt. Ons motto is ‘meten = weten’. Daarom starten het traject met een uitgebreide analyse van jouw website en campagnes en wensen voor de toekomst.

Waarom we dit doen? Omdat we zeker willen weten dat we voor jouw bedrijf de beste match zijn. In een analysetraject kunnen we in kaart brengen wat er nodig is om jouw campagne tot een succes te maken en of we daarvoor de beste partij zijn. Ook leren we elkaar op deze manier beter kennen. Dit geeft jou alle ruimte om te bepalen of je een klik voelt. Voor ons is vertrouwen de basis van een goede samenwerking.

Transparant en via vaste stappen

Voor een ieder helder!

Analyse

Ons motto is ‘meten = weten’. Daarom starten het traject met een uitgebreide analyse van jouw website en campagnes. Op deze manier weten we precies wat de huidige stand van zaken is.

Jouw verhaal op papier

Deze huidige stand van zaken vatten we samen in een helder verhaal. Samen met jou (en eventuele andere betrokkenen) bepalen we wat het gewenste toekomstscenario is en welke doelstellingen hier bij horen.

Pakket keuze

Je weet waar je staat en je weet waar je heen wilt. Nu is het tijd om te bepalen hoe we daar gaan komen. Op basis van je wensen en doelstellingen kijken we naar welk pakket het best bij jou past. We sturen je een aantal voorstellen die we samen bespreken.

Concreet marketingsplan

Op basis van jouw “pakketkeuze” maken we met een concreet marketingplan voor de komende tijd. Je weet precies wat er gaat gebeuren en waarom. We nemen je in het technische verhaal en laten je zien hoe we de gewenste resultaten gaan bereiken en hoe we dat meten.

Ontwikkelfase

In deze fase worden benodigdheden voor het marketingplan ontworpen, geprogrammeerd en/of geautomatiseerd. We testen alles grondig voor we aan de slag gaan en koppelen alles tijdig naar je terug. Zo weten we zeker dat alles jouw goedkeuring kan wegdragen.

Lancering

Als we allemaal helemaal tevreden zijn, is het tijd om te gaan knallen. Alles gaat live en we gaan daadwerkelijk aan de slag voor een beter resultaat. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

Monitoring en optimaliseren

We houden je campagnes nauwlettend in de gaten en sturen constant bij. Zien we een manier om een nog beter resultaat te halen? Dan aarzelen we niet en passen we de campagne voor je aan.

Opschalen en uitbreiden

Loopt alles op rolletjes? Dan maken we samen een plan voor de toekomst en kijken we hoe we samen kunnen groeien.

Vragen die we veel krijgen

Waarom zou ik mijn budget aan jullie toevertrouwen?

Onze klanten vertrouwen ons meerdere miljoenen per jaar aan AdWords budget toe. Dat is niet zomaar. We gaan er zeer zorgvuldig mee om en zorgen dat je het maximale rendement uit je budget haalt. Dit is ook één van de redenen dat wij door Google zijn gevraagd om deel te nemen aan hun High Potential Agency Program.

Hebben jullie contracten?

Wij werken met een jaarcontract. Dit doen we omdat we geloven dat het beste resultaat wordt gehaald met een langetermijnstrategie.

Natuurlijk begrijpen we dat je niet zomaar een jaarcontract afsluit: hier is vertrouwen voor nodig. Daarom is voor de fase van kennismaken, analyseren en het ontwikkelen van de langetermijnstrategie nog geen contract nodig. Pas als beide partijen het eens zijn met de gekozen weg, wordt het contract getekend.

Het contract wordt jaarlijks verlengd. Na het eerste jaar kan het contract tussentijds worden opgezegd met een opzegtermijn van 2 maanden.

Kan ik referenties checken?

Dat is uiteraard mogelijk. Als je ons belt, kijken we samen welke referenties voor jouw bedrijf het meest relevant zijn. Hierna nemen we contact op met deze klanten met de vraag of jij ze kunt bellen en wat hiervoor een goed moment is. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn.

Krijg ik inzicht in mijn campagnes?

Altijd! Een groot deel van de online marketingbureaus plaatst de campagne in het account van het bureau: dit doen wij bewust niet. Wij werken altijd in het account van de klant. Dit betekent dat je als klant te allen tijde je campagne kan inzien.

Omdat wij ook wel snappen dat dit voor veel mensen abracadabra is, ontvang je ook elke maand een rapportage. Deze rapportage nemen we persoonlijk met je door. Omdat je zelf de campagne kan inzien, weet je dat wat er in de rapportage staat ook echt klopt en overeenkomt met wat je zelf op je beeldscherm ziet staan.

Hoe bepalen jullie de prijs?

We beginnen altijd met een analyse. Waar sta je nu, waar wil je heen en wat is er voor nodig om daar te komen? Op basis daarvan maken we samen met de klant een campagneplan. Op basis van dit plan wordt de prijs bepaald. Welke tools moeten we inzetten om jouw campagne tot een succes te maken? Uiteraard kunnen we altijd meedenken over wat er binnen een bepaald budget haalbaar is.

Afspreken?

We ontmoeten je graag!

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan willen we je graag ontmoeten. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij als SEObureau voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak
We ontmoeten je graag!
1